what's happening?

ZATERDAGAVOND SAMENKOMST

Mis deze studies niet, we duiken samen in het woord en ontdekken dat het levend en krachtig is!

PARENTING COURSE

ONTMOETING  |  HERKENNING  |  INSPIRATIE

De Parenting Children Course is een opvoedcursus voor ouders van 0- tot 10-jarigen. Het is een leuke en laagdrempelige manier om in een relaxte sfeer met andere ouders ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op de opvoeding.

NIEUW CLUBHUIS

Sinds oktober hebben we een nieuw gebouw, kom gerust een keer langs om te kijken!

BIJBELSTUDIE

Vanaf woensdag 10 april zullen we om de week gaan nadenken over de "-enzen" brieven van Paulus. We beginnen met de brief aan de Filippenzen. Een gemeente waar Paulus een innige band mee had en die als geen ander deelgenoot werd van Paulus en zijn missie. Een brief geschreven vanuit de gevangenis, maar ook een brief vol van vreugde. Hoe dat kan, gaan we samen ontdekken.

info@stichtingimmanuel.nl

Adres: